3 tips til forårsmoden

0
3296
Three beautiful girls having fun on the beach

Snart er vinteren ovre, vi er på vej ind i foråret og nærmer os langsomt sommeren. Den tykke vinterjakke skal lægges væk, og der skal findes en tyndere forårsjakke.

Ligeledes er det ved at være tid til at bikinien købes, så du kan være helt klar til de lange sommerdage på stranden eller til solbadning i haven. Men det er vigtigt at komme hjem med det rigtige tøj, som du både kan føle dig godt tilpas i og topsmart i. Her får du 3 tips, som hjælper dig med at finde det rigtige tøj til forår og sommer.

 1. Køb en bikini, der passer til din kropsform

Med dette simple tip i baghovedet, når du går på bikinijagt, kan du være sikker på at komme hjem med en bikini, som sidder helt perfekt på dig og fremhæver dine gode sider. Inden du tager ud at shoppe, så sæt dig ned og brug et par minutter på at finde ud af, hvad din kropstype er… pæreformet, æbleformet, timeglasset etc.?

På nettet kan du tage tests, hvor du svarer på et par hurtige spørgsmål omkring din krop og dens proportioner, og så får du svaret på, hvilken kropstype du har. Når du kender din kropstype, kan du læse om hvilken slags bikinier, du skal gå efter. Også taget i betragtning hvilke dele af din krop, du ønsker at fremhæve, og hvilke du ønsker skal træde lidt i baggrunden.  På denne måde finder du den helt rigtige bikini, som du kan føle dig smuk og lækker i til sommer.

2. Køb en farverig forårsjakke

Langt de fleste går efter neutrale farver som sort, grå og hvid, når de køber overtøj. Det er der bestemt heller ikke noget galt med, men i længden kan det nu godt gå hen og blive lidt kedeligt. Når du skal ud og kigge på forårsjakke, så hold dig ikke tilbage med farverne. Farver bliver nemlig in i 2021!

Foråret er der, hvor blomsterne springer ud, og det er netop ”natur-farverne”, som bliver det helt store i det nye år. Hvis du vil være med på moden, skal du altså købe dig en jakke i eksempelvis grøn, gul eller den såkaldte nude-farve. Noget andet, som også bliver en del af forårsmoden 2021, er print. Farverigt blomsterprint og flotte mønstre. Gå efter jakker i lækkert stof med flotte farver eller/og lækkert print, så skal du nok blive smart, når foråret endelig indfinder sig.

3. Gå i genbrugsbutikker

I genbrugsbutikker kan du finde rigtig meget lækkert tøj, flotte tasker og lækre smykker til billige penge. Du behøver ikke give det hvide ud af øjnene for en flot jakke med en matchende taske. Måske er du ikke så vild med tanken om at købe tøj, som allerede er blevet brugt af andre, men en stor del af tøjet i genbrugsbutikkerne er ikke blevet brugt mere end et par få gange.

Det er ikke gammelt, slidt tøj, som de fleste sikkert forestiller sig. Derimod er det så godt som umuligt at se forskel på om en bluse er købt i genbrug eller fra ny. Derudover findes der mange typer af genbrugsbutikker – du kan også sagtens finde mærketøj iblandt genbrugstøjet. Eksempelvis er der København genbrugsbutikker, som kun sælger mærketøj. Der er mange, som aldrig kunne drømme om at sætte deres ben i en genbrugsbutik, men de aner ikke, hvad de går glip af.

Genbrugsbutikkerne er en kilde til billigt, men smart og lækkert tøj. Særligt for dig, der ikke har lyst til at gå i det samme som alle andre, hellere vil gå dine egne veje, men samtidig være med på moden (og spare penge).

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her