5 ting du skal vide om Invisalign

0
1460

Drømmer du om et pænere smil med lige tænder? Så er en Invisalign behandling måske en god løsning. Læs mere om Invisalign her, book en gratis forundersøgelse og find ud af, om det er det rigtige valg til dig.

Du får et bedre smil

Hvis du er meget bevidst om dine tænder og har svært ved at smile stort eller grine foran andre mennesker, kan det godt betale sig at gøre noget ved det. Med en Invisalign behandling får du et flot smil med pæne lige tænder. Det kan gøre dig mere selvsikker overfor andre mennesker. Det er dog ikke kun kosmetisk. Hvis du har skæve tænder, kan det være sværere at gøre tænderne rene. Med lige tænder er det nemmere at gøre tænderne rene, og du får et godt bid.

Du har hele tiden overblik

Du har mulighed for at få en gratis forbehandling, hvor du kan snakke med en tandlæge om dine ønsker for dine tænder. I kan sammen vurdere, om Invisalign er den rigtige behandling for dig. Hvis I gerne vil gå videre med en behandling, får du lavet en animation ud fra scanninger af dine tænder, hvor du kan se, hvordan dit tandsæt udvikler sig fra starten til slutningen af behandlingen. På den måde bliver der lavet en handlingsplan. Du får et overslag over prisen og finder ud af, hvor længe behandlingen varer, og hvor mange forskellige skinner du skal bruge. Først her skal du vælge, om du vil have behandlingen eller ej. Hvis du vælger at gennemføre behandlingen, vil din behandler vejlede dig igennem det hele, så du ikke er i tvivl om processen.

Det er uden ubehag

Der er intet, der kommer til at gøre ondt. Du får ingen metaltogskinner, der gnaver i tandkødet. I stedet får du skinner af plast, der er komfortable og stort set usynlige. De generer ikke dig eller din mund. De kan nemt tages af, når du skal børste tænder, spise eller til et arrangement, hvor du ikke vil have dem på. Behandlingen kommer ikke til at gå ud over din hverdag, og efterhånden vænner du dig også til at have skinnerne i. Det første sæt skinner skal bruges i et par uger. Dine tænder vil rette sig efter disse skinner, og derefter får du et nyt sæt, der skal rette dem lidt mere til. Lidt efter lidt bliver dine tænder rettet tættere på dit mål.

Det kræver noget af dig

Det kan variere, hvor lang tid en behandling tager. Nogle mennesker skal bruge 12 skinner, og nogle skal bruge fire gange så meget. Det betyder også, at en behandling kan vare i et halvt år eller halvandet. I den tid skal du gå til kontrol hos tandlægen hver 6. uge, og du skal gå med skinnerne dag og nat. Selvom de ikke er ubehagelige, er det et stort projekt at gå i gang med. Desuden koster behandlingen penge, så du skal være sikker på, at det er noget, du vil og kan gennemføre, så det er pengene og tiden værd.

Du ved, hvad du betaler for

En behandling koster typisk mellem 35.000 og 45.000, men varierer meget i forhold til, hvor mange tænder du skal have rettet, og hvor meget de skal rettes. Det er mange penge, men fra starten kan du være sikker på resultatet af behandlingen, da du får et 3D billede af, hvordan dine tænder kommer til se ud. Der er fokus på, at det bliver en god behandling for dig hele vejen igennem. Der er derfor ingen overraskende udgifter halvvejs. Du har desuden mulighed for at dele betalingen op i 6, 12 eller 18 dele uden at betale renter eller ekstra gebyrer.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her