Kunstige negle er for alle forskellige sjæle

0
3194
Gele negle haerder under UV lampe
Gele negle haerder under UV lampe

Alle kvinder elsker at smukke negle, så her vil du få en lille guide i, hvad de forskellige former for kunstige negler kan gøre for dig. Det kan nemlig være rigtig uoverskueligt, hvad man skal gøre med de mange forskellige muligheder. Det kan vi godt sætte os ind i, så vi vil gerne give et lidt bedre overblik til nogle af de mange skønne, som læser med. Vi ved, at I gerne vil gøre det bedste ud af jer selv, og det synes vi ikke skal være en kamp for nogen som helst. Så her komme vi med en lille oversigt.

Dekorative kunstige negle
Dekorative kunstige negle

Akryl negle er noget som alle kvinder elsker

Det tiltaler mange kvinder, at når de får lavet nogle akryl negle, så ser de ud til at være fuldstændig naturlige. Det kan være en smule ucharmerende i nogens øjne, hvis det ser alt for kunstigt ud. Det bliver det ikke med akryl negle.

Akryl negle holder desuden rigtig længe. Det er et kæmpe plus hos mange kvinder. Det er trods alt rigtig irriterende, hvis man lige har betalt for flotte negle, og så går de i stykker med det samme – øv, øv.  I virkeligheden er de 8 gange så stærke som dine egne negle! Det er hvad der gør dem virkelig populære hos mange. De passer rigtig godt til lange negle, og det er for de fleste kvinder også målet.

Du kan sagtens lave disse derhjemme, da det bare en lille blanding man skal lave. Det er noget de fleste vil kunne finde rundt i.

Gele negle er også en populær form for kunstige negle

Når du får gele negle på dine hænder, så får du nogle rigtig super lækre og tynde negle. Dette gør at de føles meget naturlige. Det bliver ikke nogle super hårde negle, som føles som det rene beton. Det vil derfor også skule lidt bedre, at det er kunstige negle man har på fingrene.

Gele negle haerder under UV lampe
Gele negle hærder under UV lampe

Neglene er meget langtidsholdbare, så det er selvfølgelig en rigtig stor grund til, at det er blevet meget populært med gele negle. Det er noget som de fleste kvinder går efter. Man gider som sagt ikke at betale en masse penge for at få dem lavet, eller for at købe de mange produkter, og så knækker de efter to dage. Det ville bestemt ikke være tilstrækkeligt. Så derfor er gele negle blevet en meget populær vare på markedet, som de fleste hunkøn drømmer om i søvne.

Det er en form kunstige negle, som er nemme at lave hjemme. Du skal dog blot have mulighed for at få hænderne i UV, da det er det, som hærder neglene. Det vil sige at du sagtens kan lave dem hjemme, hvis du er mest til det.

Shellac negle er til dig, som dyrker rigtig meget sport

Shellac negle er især til dig, som ikke har lyst til at have meget lange negle. Det kan for eksempel være fordi at du dyrker rigtig meget motion, så er det jo ikke så smart med lange negle der river. Det er også super smart, hvis du arbejder på et kontor. Så er det ikke særlig handy med lange negle, da det kan være meget irriterende, når man skriver på et tastatur dagen lang.

Det gode ved shellac negle er også, at de stå funklende selv efter 14 dage. De bliver ved at stå som nye. Det er da helt formidabelt. Så slipper man for at lave dem om og om igen. Du bør få lavet dine shellac negle hos en ægte negletekniker, da de bliver meget flottere på den måde.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her