Streaming af musik og film er den nye standard

0
3251
Streaming af film fra Paramount Pictures paa en stor tablet
Streaming af film fra Paramount Pictures paa en stor tablet

Mange familier har sikkert en hylde fyldt med gamle dvd’er, som de ikke har kigget på i en evighed. Nogle har måske endda en kasse fyldt med VHS-bånd stående på loftet. Alt besværet med at skulle lede igennem bunken af film, og så derefter smække den i afspilleren, hører heldigvis fortiden til.

Brugen af streamingtjenester er ved at blive den nye norm, til glæde for forbrugerne. Streamingsider, som for eksempel Netflix, tilbyder alt deres indhold for en fast pris per måned. Som medlem får man adgang til indholdet på en bred række af devices. Man kan se film og serier på sin computer, men hvis man gerne vil nyde en film på sit tv, kan man også bruge en app på sit smart tv.

Netflix streaming af film og serier paa Tablet
Netflix streaming af film og serier på Tablet

Med et enkelt tryk på fjernbetjeningen kan man have hundredvis af forskellige film og serier at vælge imellem. Alle de udenlandske film og serier har selvfølgelig undertekster, og mange streamingservices tilbyder også dansk indhold. Det er legende let at betjene, så selv det ældre publikum, som måske ikke er så hårde til teknik, kan følge med. 

En alverden af musik gennem streaming

Tjenester som Spotify har haft en massiv fremgang det seneste par år, og er i dag noget som en stor del af befolkningen benytter sig af. Alt besværet ved at døje med CD’er, eller ved at flytte musik fra computeren over på mobilen, kan nu undgås fuldstændigt.

Logo for Spotify streaming musik service
Logo for Spotify streaming musik service

Spotify har millioner af sange online, og du kan finde lige præcis den sang du leder efter, på få sekunder. Ligesom Netflix tilbyder deres indhold på mange devices, tilbyder Spotify deres bibliotek næsten overalt. Deres app til mobilen gør det utrolig nemt og hurtigt at finde musik til bilen, eller til løbeturen. Ikke nok med det, så kan man også bruge forskellige features, som f.eks. deres radio, der finder musik du måske vil kunne lide, dømt ud fra det musik du hører. Du kan også bruge Spotify’s løbefunktion, der vælger musik med et tempo, der er sat ud fra dit eget løbetempo.

Alle disse dejlige muligheder, kombineret med en samling af musik, der slår selv den største samler, gør det svært at modstå disse streamingservices. Man kan hurtigt købe sig fattig i både film og musik, så hvorfor ikke bare betale et mindre beløb hver måned, for at kunne nyde et gigantisk bibliotek af begge dele.

Streaming bliver kun større

I takt med at tiden bevæger sig fremad, bliver vores hverdag mere og mere digital. Der er selvfølgelig charme ved at eje sine favoritfilm eller musik på en fysisk version, men med at det nye der kommer ud hver dag, er streaming bare meget mere billigt og effektivt. Du kan have al din musik med dig i lommen, uanset hvor du befinder dig. Selv når du befinder dig ude i vildmarken, uden internet, tillader tjenester som Spotify dig at downloade musikken, så du kan høre al din favoritmusik, selv når du er offline.

Om få år vil vores verden kun være blevet mere digital. Dit køleskab begynder måske at afspille dit foretrukne morgenpram, når du træder ud i køkkenet om morgen. Eller måske kan dit ur aflæse din puls, og sætte passende musik på. Uanset hvad, vil det kun blive nemmere at se og høre dit yndglingsindhold. Og derfor kan du ligeså godt komme med på bølgen nu, og begynde at streame al din underholdning derhjemme. Om det så handler om en film for hele familien på en lørdag aften, eller om en sang mens du støvsuger, så kan det hele findes online.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her