Drømmer du om din egen blog?

0
3275
Wordart som danner ordet blog
Wordart som danner ordet blog

Blogging er mere populært end nogensinde. Det afspejler sig i det stigende antal personer, der lever udelukkende af at blogge. Der bliver blogget om alt fra madopskrifter til mode. Fra livet som nybagt mor til politik. Alle kan lave sin egen blog. Det eneste det kræver er en idé til et emne. Om du har en drøm om at blive den nye store modeblogger eller blot vil dele dine oplevelser fra din forestående jordomrejse med familien, er der mulighed for det. Har du mod på at dele ud af dit liv? Kom i gang med det samme. Det er meget nemmere end du tror.

Bogstaverne som staver BLOG haenger ned fra loftet
Bogstaverne som staver BLOG hænger ned fra loftet

Et personligt domæne til den seriøse blogger

Det kræver intet ud over den gode idé eller lysten til at dele sine oplevelser, at starte en blog. Det er ikke engang den store pengepung, du skal have frem for at starte noget, du måske vil kunne komme til at leve af. Flere steder har du faktisk mulighed for at oprette en blog helt uden at det koster dig noget. Her følger så ofte en vis mængde reklamer med, hvilket nemt kan give et meget amatøragtigt billede af din blog. Hvis du gerne vil være seriøs omkring din blog, kan det derfor i den grad betale sig at undersøge mulighederne at anskaffe sig et webdomæne. Det lyder måske som en dyr fornøjelse at skulle have sit eget domæne, men det behøver det slet ikke at være.

WordPress hjælper dig på vej

Hos forskellige webhoteller er det billigt at købe sit eget domæne. Dette er ikke særligt dyrt. Du kan mange steder holde din domænepris på under 100 kr. Men hvad gør du så derfra, når du har dit domæne?

Bare rolig. At det er så nemt for enhver at skabe en blog, kan vi blandt andet give WordPress æren for. Et webhotel, langt de fleste i hvert fald, har mulighed for at installere WordPress hurtigt og nemt. Med WordPress får du så den fulde kontrol over din blog. Du kan installere temaer og plug-ins og få din blog til at fremstå præcis, som du drømmer om.

Det er altså med WordPress nemt at få sin blog til at fremstå yderst professionel. En professionel side med flot opstilling, flotte billeder og godt indhold er nøgleordene, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at få en seriøs plads på blogger-markedet. Husk på at du er oppe med et stort felt af i forvejen eksisterende bloggere, så du skal tage alle de bedste midler i brug for at lokke følgerne til. Ellers ender det med blot at være mor og far, der spændt følger med hver dag.

Det kan selvfølgelig også være godt nok for en rejseblog, der blot skal forsikre dem derhjemme om, at du stadig er i live. Men hvis du prøver at henvende dig til den bredere befolkning med et specifikt emne og med noget større på hjerte, kan du ligeså godt lægge stærkt ud. Er du klar til at give lidt af dig selv til omverdenen? Kom allerede i dag i gang med at lave din egen blog. Det kan være om alt mellem himmel og jord. Stort som småt.

Det vigtigste er, at du har noget du ønsker at dele med andre og at du formår at formidle dine budskaber på en inddragende og fængende måde. Og husk så at væbne dig med tålmodighed. Rom blev ikke bygget på én dag og ligeledes vil følgerne heller ikke komme væltende, fra det øjeblik domænet er oprettet. Det kræver tid, arbejde og passion, hvis du vil tage den målrettede vej mod en bloggerkarriere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her